Online finns alla svenska skraplotter ute på spelmarknaden idag

För er som brukar skrapa olika svenska skraplotter via olika butiker, finns även valet av att skrapa dem via nätet. Du kan t.ex. skrapa en Triolott via din egen dator hemma.

En Trio skraplott

Denna lott spelas ofta av olika spelare runt om i Europa. Den är underhållande och man kan vinna upp till en miljon kronor i vinst. Ett Trio lotteri går ut på att man ska skrapa en lott som man väljer själv. Om man skrapar fram tre liknande summor vinner man en vinst. Om man har turen att vinna en vinst med en Trio skraplott, kan man även ha möjligheten av att få den multiplicerad. För att kolla om din vinst kan bli multiplicerad går du längst ner på lotten och kollar rutan som finns i det högra hörnet.

Svenska skraplotter online som en triss lott har allt man kan önska sig hos spel, man kan bland annat vinna t.ex. en triss vinst och få en rolig underhållning.

Med lotterier som finns tillgängliga via nätet kommer även flera fördelar som gör dem unika. En av skillnaderna som kommer med onlinespel som lotter är att man får en snygg interaktiv grafik och ljud som medföljer varje spel.

Skraplotter har funnits online sedan 90-talet, då de för första gången kom ut på marknaden som så kallade digitala skraplotter. Det finns flera olika spelsajter som säljer dessa nuförtiden. Du kan finna dem via olika sajter där de rekommenderar diverse spelombud, men du kan även söka via sökmotorer såsom Google efter vilka som finns tillgängliga. Finn den som passar dig bäst och börja skrapa din t.ex. trisslott för en chans på en stor trisslott vinst.

Via spelbolag såsom Svenska Spel kan man skrapa diverse svenska skraplotter, t.ex. finns triss och andra triss lotter tillgängliga och leder ofta till stora vinster. Via skrap av vissa svenska skraplotter kan vinna upp till flera miljoner kronor i vinst.

Med andra spelsajter såsom ComeOn.com kan man bland annat få möjligheten av att få gratis skraplotter att spela med via deras hemsida. Hos Bettson får man två gratis skraplotter, som har ett värde på 40 kr tillsammans, när man registrerar ett nytt konto på deras sajt. Dessa kan man använda för att spela diverse skraplotter i deras lobby i Lotter avdelningen.

Bettson är en av Europas kändaste spelbolag och har ett stort utbud på online spel, förutom deras Lotter avdelning som innehåller alla sorters skraplotter under sina respektive kategorier i lobbyn, finns även t.ex. ComeOns Casino, spelautomater och Games.

Hos ComeOn kan registrerade kunder även delta i deras tävlingar. Dessa har ofta stora vinster såsom en resa för två till Las Vegas. För att registrera dig hos Bettson är det bara att gå högst upp på hemsidan och trycka på länken Öppna konto, i orange färg. Denna länk tar dig till sida där du kan fylla in formuläret för att bli en medlem direkt.

Via nätet kan man spela svenska skraplotter via sin egen dator i sitt eget hem. Inga fler besök till sin närmaste butik eller kiosk. Nu kan man besöka en spelsajt när man än känner sig för att spela, t.ex. när man har en paus under dagen eller när bara känner sig för att skrapa lite svenska skraplotter.

Skrapa svenska skraplotter som bland annat trissen eller triss online när du vill tjäna lite extra pengar under månaden eller när du behöver en skön avkoppling.

The post Online finns alla svenska skraplotter ute på spelmarknaden idag appeared first on SkraplottTrio.se.