Spela lotteri som bland annat en Triolott via nätet

Att spela lotteri, är något för alla. Skraplotter finns tillgängliga via diverse spelsajter online och det handlar bara om att finna just den som passar ens intresse vid valet av t.ex. den kategori av lotteri man vill ha.

Det finns flera olika kategorier för skraplotter, som bland annat hos spelbolag som ComeOn.com. Hos denna spelsajt kan man välja att spela diverse skraplotter under t.ex. kategorierna: Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Det finns flera olika spelbolag online som man kan välja att spela lotteri hos. Du har t.ex. ComeOn, Unibet och Svenska Spel.

För att välja den rätta spelsajten för dig kan du t.ex. leta bland de som finns via olika sökmotorer som Google. Sedan för en extra hjälp vid valet av det spelombud du vill ha, kan du även kolla vad folk som tidigare har spelat hos dem har kommenterat om deras tjänster och sajt.

Lotterier

Ett skrap av lotteriet som t.ex. triss lotter är något som har varit populärt sedan de första skraplotterna kom ut på marknaden under 70-talet i delstaten Massachusetts, i USA. De blev en stor succé direkt och såldes runt om i diverse butiker och under den senaste tiden kan man även köpa dem i en valfri kiosk. De såldes i form av en enkel lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på. Detta skikt skulle man som spelare skrapa bort för att se om en vinst gömde sig under.

Under 90-talet skapade man så kallade digitala skraplotter som såldes runt om på nätet via diverse spelombud. Man hade nu möjligheten att spela lotteri direkt ifrån sin egen dator kopplat till internet. Det spelade ingen roll vart man än befann sig så länge man hade ett fungerande internet.

ComeOn är en spelsajt öppen för all via nätet. Deras spelsajt har varit uppe sedan de för första gången startade sin tekniska utveckling under år 2001. De har diverse onlinespel som man kan ta del utav. T.ex. kan de som älskar underhållning, spela deras spelautomater, skrapa skraplotter i deras Lotter avdelningen eller spela i ComeOns Casino.

Bettson har allt man kan vilja spela, men deras Lotter avdelningen är den mest besökta, tack vare sin stora variation av lotterier. Något som även lockar kunder till Bettson är de två gratis skraplotter man får när man registrerar ett nytt konto hos dem.

Några av de mest kända skraplotter som spelare runt om väljer när de vill spela lotteri online är t.ex. en Triolott och Triss. De är båda underhållande och leder ofta till stora vinster.

Trio skraplott

En Triolott går ut på att man ska skrapa en lott som man har valt och om man skulle skrapa fram tre liknande summor vinner man en vinst. Med en trio skraplott kan man vinna upp till 1 miljon kronor i vinst. Vinsten man vinner via detta lotteri kan även bli multiplicerad.

Triss skraplott

En triss lott kan leda till stora vinster, du kan bland annat vinna upp till 15 miljoner kronor i vinst. En trisslott kostar normalt bara 25 kr och går ut på att man ska skrapa lotten och hoppas på att man får tre liknande nummer för att vinna en trisslott vinst.

Spela lotteri via spelombud online, skrapa t.ex. en av flera triss lotter för din chans på en stor triss vinst.

The post Spela lotteri som bland annat en Triolott via nätet appeared first on SkraplottTrio.se.