Spela trisslotter och håll drömmarna vid liv

Det är otaliga människor som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar alla som gillar att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som lockar än endast drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller inte och många har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill kvickt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra försiktigt skrapar ruta för ruta. Några skrapar enbart precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Ej kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man trots det lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således flera olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella viset genom att bege sig till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en utomordentlig gåva att ge bort. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det troligen kännas en aning surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Trio Tips: Klicka på denna länk.

Andra väljer att skrapa trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.