Gör din egen slush med slushmugg som du enkelt ställer in i frysen under varma sommardagar

När sommaren kommer med värme så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får färsk vällust samt energi igen, men det är ju inte hela tiden som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin för att få drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

hur

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du blott har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är blott att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och därefter ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full behärskning över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får börja om från början. Det kan således vara smart att ha flertal slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man ana att muggen inte funkar.

Så smakligt med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det icke kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ned till rätt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är viktig och det är därför som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till för att bilda den finfördelade isen så kan man få likadan effekt samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det bara blir en mugg men detta kan också ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmaker. Att få I sig något iskallt är nödvändigt för att vi fortfarande ska funka I värmen.