Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en begrepp som i spel samt vadslagning syftar till att agera riskfritt, utan att förlora pengar. Man anser att det finns ett sätt att satsa sure bets som gör att man kan gå åtminstone 2-10 % avans som medeltal.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting synes av många nära nog mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, alldenstund konceptet ger garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig avans på insatsen per månad går inte att mäta med någon annan form av penningplacering och här får man därjämte syssla med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som ger garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting också heta för surebetting, sure betyder bestämd. Inom finansvärlden är arbitrage ett idé som går ut på att man säljer lågt samt köper högt på ett par olika marknader samtidigt. Man gör en direkt vinst samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts dold för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord och bekräftad som investeringsstrategi. På denna sajten

När det gäller arbitrage betting så «köper och säljer» man odds och marknaden är två konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att båda lagen vinner. Om de två annorlunda bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med vinst oavsett vilket av lagen som vinner spel. Denna art av arbitrage situationer uppstår var dag, året om, och går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man erfaren kan man spela sina befästa spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket ger högre odds och större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även heta oddsbörs samt Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en parti avslutas får man sin vinst som oftast består av 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Avhängig på hur mycket man spelar för kan detta på en månad bliva en liten summa extrapengar alternativt en ganska stor summa. Om man tittar på till att spela på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man dessutom att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att bilda sig de basala strategierna runt arbitrage spelande, och man behöver satsa en aning pengar hos ett litet antal olika bookmakers, men man kan anträda med hurdan små alternativt stora summor man känner att man har direktion med. Ett bra råd är att anträda spela arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hurdan det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på internet, allt från avgiftsfri e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com samt alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting och medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för bara ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad vinst vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten totalt abrupt väldigt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad samt att varje spel ger alltsammans 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En skaplig summa extrapengar för bara ett litet antal timmars göromål varje vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en favör om man har ett intresse av att tjäna pengar.