Betta på tennis – sportvadslagning för den tennisintresserade

Tennis betting är i korta ordalag när man vadslår om vem som ska vinna en viss tennis match. Tennis är en racketsport med sina anor från England. Matcherna spelas emellan två eller fyra personer på en court med rektangulär design. Tennisbanan har ett nät som skiljer banan i centrum och spelet går ut på att slå tennisbollar med sina rackets över nätet, men inom de utmarkerade linjerna. Tennis uppfanns för 140 år sedan av den brittiska majoren Walter Clopton Wingfield och blev snabbt en kärkommen sport, särskilt i societeten i engelsktalande delar av världen.

Idag spelar massor av människor tennis världen över. Förutom att det är en sport som ger kroppen enormt bra exercis samt fysisk aktivitet så är det oxå ett angenäm och socialt sätt att träna med t ex vänner. Klicka Här för mer info

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

När man håller på tennis betting så handlar det mindre om att möta bollar med racketar samt mer om att pricka rätt vinnare, alternativt förlorare om man nu föredrar spelformen lay odds. Om man tycker om att tennis betting så är man långt ifrån allen, det är en mycket populär vadslagningssport. Man hittar mängder av tips online, så länge man känner till att vara ganska kritisk till de källor man använder sig av. På en spelbörs kan man ofta hitta intressant info. Det finns som bekant en ansenlig del bedragare i betting branschen oxå. Bästa listan på hederliga bookmakers och spelbörsar finns på gertgambell.com.

Man kan syssla med tennis betting på alla vadslagningssajter värda sitt namn, även hos fysiska spelombud som Svenska Spel givetvis. Förslag och odds för varje match finner man online och man kan oxå gå med i forum för att debattera spelare, matcher och andra tennisevent. Den tennisspelare som tjänat mest pengar på tennis genom tiderna är Roger Federer från Schweitz.

Är man en riktig tennis betting entusiast så kan det vara roligt att komma vissa matcher live. En väldigt bekant tennisturnering hålls i Wimbledon, vilken är en liten förort till London. Turneringen som har samma namn som orten spelas i Wimbledons massiva tennisanläggning där över 400 000 personer får plats i publiken. Här finns också ett tennismuseum.

Världens största tennisturnering heter Davis Cup samt har anor från år 1900 då den kallades International Lawn Tennis Challenge. Det var inte förrän 1946 som turneringen fick namnet Davis Cup. I början var Davis Cup bara USA mot Storbritannien, men idag deltar länder från hela världen. Finalmatcherna i Davis Cup brukar spelas mot slutet av året samt då är det faktiskt högsäsong för alla som gillar tennis betting.