Internets främsta spelbolag heter Paf

Sedan 1999 har spelbolaget Paf funnits på internet och erbjudit spelare att satsa online. Utöver att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Fakta: Klickbar länk.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flertalet olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett rejält sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och det är lätt och kan genomföras genom olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder via webben som Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att tillämpa sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som innefattar en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, olika sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del av deras bettingsalternativ.