Layodds – att spela på förloraren|Spela på den som förlorar – det är lay odds det

Lay odds är i motsats till vad många antagligen skulle tro, ett sätt att vadslå om vem som ska förlora ett spel. Det kan låta en aning negativt laddat att spela på förloraren, men det är ett lika giltigt sätt att spela som vilket övrigt som helst. Om man känner att det är enklare att satsa pengar på vem som skall gå miste en match så är lay odds sättet för en att satsa.

Säg att Barcelona spelar mot Milan och du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du satsa pengar på denna utkomst. Du lirar lay odds på Milan samt ifall Barcelona vinner, alternativt det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa två fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är back odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket författning som ska vinna en match. Där är vinstchansen något snävare alldenstund det team man spelar på måste ta hem segern. Blir matchen jämn så står man utan avans. Man kan använda sig av lay odds även i olika spelsystem som t ex säkra spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att spela på internet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler samt bättre för varje månad som går, Konkurrensen om spelarna är stor, så det gäller för de stora aktörerna att ständigt hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att behålla och skaffa ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel samt spelutveckling i världen.

Det finns dock ett nytt sätt att spela, som har blivit en motståndare till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du lirar via en spelbörs så ökar oddsen samt därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar lirare.

I spelintustrin cirkulerar enormt mycket pengar och varje dag blir folk rika på spel. Samtidigt är det emellertid en hel del som drabbas av motsatta besvär med spelberoende och ekonomiska svårigheter som följd. Var ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men trots det är det förstås en fullkomlig del personer som faller i gliporna. Mer info: På denna sajten

Ett spelberoende kan vara precis lika förödande för en människa som vilket annat tungt beroende som helst. Ogenomtänkta lån för att kunna spela leder till svåra ekonomiska bekymmer som i sin tur kan försöra relationer samt sällskaplig status. Det kan därjämte gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att satsa är spännande och skänker vardagen en extra krydda. Tanken att man kanske blir förmögen just idag är kittlande. Detta skall man kunna njuta av och för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att satsa med förnuft. Antagligen sätter man av en antagligen avvägd summa att satsa för per vecka och håller sig till den, eller så begränsar man sig annorlunda.

Att spela genom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis och golf, så länge spelsajten man spelar på erbjuder tjänsten. I enkla meningar så innebär lay odds att man spelar på den man antar kommer att förlora samt så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen betydelse hur de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, alternativt att satsa på förloraren, är knepigare ju fler lag det finns i idrotten man väljer.