NordicBet, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos NordicBet, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet NordicBet Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare flera tips på diverse matcher och odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en webbsida som erbjuder spel på diverse event från många länder världen över och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är oerhört trivial och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att erbjuda sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som NordicBet erbjuder finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, som flera stora ligor från olika Europeiska länder. NordicBet erbjuder även sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos NordicBet

För att påbörja ditt spelande hos NordicBet är det bara att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar endast några få minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man sedan kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera metoder att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp alternativt söker ännu mer information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem via e-post alternativt chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen till spel hos NordicBet bestäms efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos NordicBet finns även en gräns för den summa man kan vinna dagligen och veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet innebär att man kan ta del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del utav är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Här.

En anna fördel som spelare hos NordicBet kan också ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje online.