NordicBet, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Gränssnitten NordicBet Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som vill spela hos vadslagningssiten NordicBet.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor erhåller en spelare olika förslag på diverse matcher samt odds som kan engagera en.

NordicBet

NordicBet har en webbsida som erbjuder spel på olika event från flera länder världen över och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är väldigt trivial och fräsch och gör det genomförbart för spelare att finna det de söker lätt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som mål att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos NordicBet finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från olika Europeiska länder. NordicBet erbjuder även sina kunder goda odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos NordicBet

För att påbörja ditt spelande hos NordicBet är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man därnäst kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera sätt att göra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver hjälp eller söker ännu mer information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem genom mejl alternativt chatt dygnet runt. Kontakt via telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos NordicBet bestäms efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos NordicBet finns också en gräns för den summa man kan vinna dagligen samt vecka och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet innebär att man kan ta del av fler olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige samt Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; Klickbar länk.

En ytterligare fördel som spelare hos NordicBet kan också ta del utav är deras assistans vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som görs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som ger sina spelare nöje online.