Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt genom internet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av flertalet roande vadslagningsalternativ, är de även kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att bistå och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Mer information: Här.

Paf

PAF grundades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare åtskilliga olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort utbud av flera vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först göra en insättning och detta är enkelt och kan genomföras genom olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav diverse betalningsmetoder genom internet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att tillämpa sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl vinst som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, olika sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del utav deras bettingsalternativ.