Upptäck William Hill’s stora spelutbud på internet

Spela online på till exempel hästar och fotbollsmatcher via William Hill. De har ett omfattande spelutbud fullproppad med olika sporter som spelare runt om i världen kan förse sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började växa allt mer efter att de under år 2008 började mottaga spel för £15 miljarder.

William Hill mer fakta.

Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att även börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom webben, ihop med samma service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare åtskilliga populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är även exklusiva genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare också poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras diverse tillgängliga sporter med speltips samt podcasts tillgängligt för alla sina spelare.

Börja spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest eftertraktade spelsajter på nätet, ska man börja med att registrera sig på deras webbplats. Att skapa ett konto är lätt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbplats.

När registreringen är genomförd samt blivit godkänd, kan man som nybliven spelkund utföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man föredrar. En insättning är lätt att genomföra och man kan använda sig av bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill erbjuder sina spelare chansen att spela för bara 10p, vilket motsvarar cirka 1 sek och upp mot maximalt £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på exempelvis vad ens match antal hörnor kommer att bli, resultat, hel och halvtidsresultat, antal mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Detta gäller för de flesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

William Hills bonusar samt erbjudanden

Hos William Hill kan spelare ges chansen att kamma hem rejäla vinster, särskilt med de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland och Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en förmån som har ett värde på £20 till £400, vid spel som skicklighetsspel eller i deras bingo och poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar veta mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det endast att kontakta deras kundservice alternativt läsa online på deras webbsida. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Undantagen att erhålla assistans eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man också placera spel alternativt erhålla ytterligare upplysning om de diverse spelalternativ och sporter som finns. Spela hos William Hill och ta del av deras unika erbjudande och underhållning.