Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön kulör samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, gul kulör. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är redan klassiker samt favoriserade av många hem runt om i Sverige.

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så len, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop ska vara sött alternativt ej, men det går fullständig bra att tillsätta allt från honung till socker eller kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också väldigt gott i yoghurt, hemgjord isglass alternativt frozen yoghurt. Även i lösa smetar kan man ha i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert också en succé på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till samt med att förtära under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med orange kulör? Vill man hava gredelin så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.com.

The post Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset appeared first on Sockerfri.