Gul grädde med smak av banan – perfekt till tårtan!

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul och smaken bestämd banan, absolut de kvalitéer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor och bakelser med den, det går fullständig bra att hälla aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå väldigt gott att smaksätta yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en enda kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och kaffe fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör de där väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men också folk i allmänhet. Människor som lider av diabetes, små barn som inte bör vänja sig vi socker samt alla de som av annorlunda anledningar försöker karva ned på socker, kalorier samt kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.com.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet som LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att bara äta kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde samt äta som det är, istället för en godis när suget på något mysigt samt bra kommer tassa. I yoghurt är den lika aptitlig samt eftersom den tål både hetta och köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemgjord glass och frozen yoghurt. Blott fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så fungerar både Stevia samt Sucralose utmärkt. Tänk blott på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge viss besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.com räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera också med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig vilja köpa avklarad läskedryck igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning samt annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter.

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna samt hälsan!

The post Gul grädde med smak av banan – perfekt till tårtan! appeared first on Sockerfri.