Lägg på Dej mer kroppsmassa med LCHF och all viktökning är fettfri

För låg kroppsmassa är lika irriterande som att väga för mycket

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta problem helt klart har fått mest uppmärksamhet genom åren. Underviktiga personer som inte går upp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och brist som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras bekymmer om dålig hunger, en väldigt engagerad livsstil eller någon design av åkomma.

En överviktig människa hånar man sällan fritt, det är förbjuden att tjata på någon med enorm kroppsmassa om att förtära mindre alternativt lägga band på sig själv, för man vet ju hurdan svårt det kan vara och att det kan ligga en mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det emellertid i de flesta läger ok att alltid uppmana till större portioner, tätare mål och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga och många gånger sårande antingen man inte vet om detta, men så är det. Få människor trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man förmodligen någon form av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att finna en hälsosam kosthållning samt betydelse är att förtära på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timma kunna vara lämpligt. Är man överviktig så kan det få gå lite längre emellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är oerhört effektivt för den som vill gå upp i vikt, även som för den som vill gå ner i betydelse, men av en totalt annan anledning. Småäter man söta måltider så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam kropp. Antagligen dricker man en Coca-Cola till morgonmål och känner sedan ingen aptit förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt mål bestående av protein samt fett så är en mager anatomi snart beredd för mer rejäl energi. Läsk, godis, chips, koffein och taskigt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av bristfällig hunger.

Extra fett!

Genom att äta bara äggviteämne samt fet kost så bygger man opp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg angeläget att man får i sig riktigt mycket fettämnen så feta såser, cool kött och nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att dricka proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger och energinivå. Särskilt aktiva människor behöver fylla på med äggviteämne jämnt för att inte förlora muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att inmundiga energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF består av mycket näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ben och muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben samt hälsosamma organ väger mer än smala ligament och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel och aromer som man kan begagna som är totalt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt kaffe har blivit en enorm succé. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå otillfredsställd på LCHF!

The post Lägg på Dej mer kroppsmassa med LCHF och all viktökning är fettfri appeared first on Sockerfri.