Att skrapa lotter på nätet kan göra dig till miljonär

Att handla sin skraplott online blir allt vanligare. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk oberoende livfull. Alla måhända inte skrapar lotter i förhoppning om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Mer info finns: På denna sajten.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt sätt så handlar man främst en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en till dess allting av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allting på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan handla skraplotter online via ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombuden en viss veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att skänka högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken variant av spelande som helst så är det viktigt att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor hastigt stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många människor går i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online då och då är självfallet ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.