Det finns gratis etiketter på internet som du kan använda till eget vin

För att kunna skänka ett proffsigt utseende borde du använda sig av fina etiketter till ditt hemmagjorda vin. Allt som krävs är att du har tillgång till Internet och en färgskrivare för att tillverka helt gratis etiketter. gratis etiketter Det är viktigt att dina vinflaskor får ett proffsigt utseende med snygga vinetiketter. Det räcker inte med en trist påtejpad bit maskeringstejp som talar om datum och eventuell smak.

göra

Nu när du vet om att det existerar fina gratis etiketter att hämta online lär du inte tvivla mer.

Vi föreslår att du tar en titt på urvalet etiketter antingen på gratisetiketter.se, vinetiketter.com eller frellabelmaker.com.

Det finns allt från enkla textetiketter till olika öletiketter. Extra proffsiga etiketter kan du få genom att tanka ned någon av de mallar som systemen också bjuder på.

Det finns olika motiv och gratis etiketter kan helt klart få dina flaskor att framstå som professionella även om man givetvis ser att de inte kommer från en fabrik. Bortsett från att det är skoj med egna etiketter så skapar de ju ordning bland flaskorna i din vinkällare.

Tror du att det kan vara knepigt att göra en egen layout åt dina vinflaskors etiketter?

Att använda gratis etiketter som finns på webben kan knappast bli smidigare. Alla vanliga etiketter har redan en snygg design. etiketterna är redan förberedda. För att etiketterna ska få en bra struktur och vara lättlästa är de försedda med några fält du kan komplettera med. För att få det slutliga personliga utseendet kan du välja färger och det finns ett urval olika dekorationer.

Nyfiken på resulatet? Dags att skriva ut. Om du använder papper till skrivaren som är självhäftande kan du göra dina etiketter själv.

En billigare variant och den samma som som används på vingårdars flaskor är gummerat papper.
Enklast och förmodligen absolut billigast är att beställa dessa etikettpapper via en av webshopparna allt-fraktfritt , hembryggning eller prisad.

Varja papper har markeringar var det är bäst att skära eller klippa ut etiketterna.

När du ska ge bort ditt hemmagjorda vin som present så är detta ett måste Klicka här nu för mer info
Jag tror att den som får ditt vin uppskattar presenten så mycker mer om det sitter en snygg etikett på flaskan.

Samma flaskor kan oftast återanvändas ett flertal gånger.

Det är inga svårigheter att ta bort äldre etiketter från dina vinflaskor. Se bara till att etiketten är ordentligt genomfuktad med vatten. Systembolagets- eller över huvud taget köpta vinflaskor har gummerade etiketter som är lätt att få bort. Ska du känna dig stolt över ditt vin och hela intrycket bör du ha snygga etiketter.

En felaktig eller gammal etikett är inte speciellt lyckad. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information