Skor med broddar hjälper en att hålla sig på fötterna i snön

Skor med broddar stöder en att hålla sej på fötterna under vinterns slippriga månader. Det är ej längre riktigt att isbroddar förknippas med gamla personer eller hurtiga motionärer, halkskydd är idag något som i enormt sett alla bör anskaffa sej.

Om man funderar på att handla halkbroddar så är en rekommendation att minsann göra slag i grejen. Ofantligt flera folk halkar på fruset vatten samt snö var dag under hela vintern och det kostar mycket i bedrövelse samt eventuell jobbförlust, för att inte tala om vad det kostar sjukvården. De vanligaste skadorna bland de 25000 människor som anländer in till akuten för behandling av halkskador var år är bruten hand- alternativt fotled. Andra benbrott och hjärnskakning är oxå ganska vanligt. Om samtliga dessa hade burit skor med broddar så hade om ej samtliga, så åtminstone de flesta av dessa obehagliga olyckor kunnat förhindras.

Det är en axiom för oss här i Norden att byta ut våra sommardäck mot grövre vinterdäck när vintern är i antågande. Detta för att äga ett bättre grepp mot marken när vi kör samt väglaget riskerar att vara glatt. Idag är det i sanning författning på vinterdäck, men det är ej en helt tokig jämförelse att dra till våra skor. Broddar till skor innehar samma, om inte ännu bättre, effekt på slippriga vägar som vinterdäck har till bilen, och fler dör var år som ett resultat utav att falla än vad som omkommer i trafiken. Blott det visar hur angeläget det minsann är att ta det här med isbroddar till skor på seriöst.

Broddar finns i annorlunda varianter, dels halvfotsskydd som matchar bra för kortare promenader och vardagsbruk, men oxå broddar för löparskor som nyttjas under motionsrundor alternativt långpromenader. Dessa träs om foten framtill och klickas fixerad baktill för att sedan ge fullgott skydd mot halka även om vilken fart man kommer opp i. Om man gillar långa promenader, om man innehar vovve som ska längre motionsrundor jämnt, om man vill ta vägen ut med sitt vagnbarn för att ge det frisk luft samt stimulans alternativt om man helt lätt önskar bränna en del överskottskilon i joggspåren så är broddar löpning totalt klart en förnuftig – om ej till samt med nödvändig – investering.

Var kan man då handla broddar? Broddar språngmarsch, samt övriga typer utav isbroddar, är att inhandla i de mesta sportbutiker, samt på Clas Ohlson och i ett flertal nätbutiker. Man bör vara ute i god tid före vintern när man vill handla halkskydd för de vanligaste storlekarna tenderar att ta final rätt så snabbt, vilket är bra eftersom det visar på ett avsevärd ökat engagemang. Nätshopen www.allt-fraktfritt.com har prisvärda skor broddar i olika varianter. För mer info Klicka Här.

En jycke behöver inte broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga samt klorna ger tillägg grepp mot marken. Dessutom så skadar sig ej en vovve lika lätt som en människa om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade och bör på grund av detta investera i skor broddar före vintern.