Skrapa fram storvinsten med hjälp av skraplotter på webben

Det har blivit allt mer vanligare att personer handlar skraplotter genom nätet. Många är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet livfull. Samtliga kanske inte skrapar lotter i förväntan om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Mer information: På denna sajten.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot också lägre. De flesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så köper man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en tills allt av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så kvickt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt samtidigt. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att granska vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man gillar ritualen att gå ner till spelombuden en viss veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att skänka högsta vinsten, eller åtminstone hyfsat mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det viktigt att man har kontroll på sig själv, att lägga ut småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att handla en skraplott online stundtals är självfallet ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.