Skrapa fram storvinsten smidigt och enkelt med skraplotter online

Det nya sättet att prova sin lycka kan vara att skrapa skraplotter genom webben. Många är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att skrapa skraplotter, vi tänker att det eventuellt just idag är vår tur – någon gång händer det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på alla trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinst med en, två eller tio gånger. Det finns massor rafflande vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får anlända till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna fantasier, i synnerhet om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Skraplotter fakta.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan välja att få vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i fysisk form att inhandla hos spelombudet, men även online att skrapa virtuellt.

Andra populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra sorter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att skrapa via svenskaspel.se, men det finns idag mängder av fristående spelsajter som erbjuder mängder av roliga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, inte enbart rörande svenska skraplotter, utan samtliga typer av spel. Det är både lätt och bekvämt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppkomma inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man även veta omedelbart om man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att köpa en skraplott online är inte dyrare än att lägga pengar på den i butik. Man får inte riktigt liknande känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa övrigt krångel och inom kort har man vant sig vid automatiken. Många människor tycker till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan skapa ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man anser att man vill spela för per vecka eller månad också väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det gäller. För den skull är det ett gott tips att ladda sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra tydligt för sig själv att det är denna summa man har och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och drar hem miljoner, tänk vilken känsla!