Spela skraplotter online 24/7

Att spela skraplotter online är ett väldigt lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut exakt som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt eller en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter online är vanligtvis personer som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter på nätet är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidsödande, komplicerat eller särskilt dyrt så länge man klarar av att begränsa sig.

Ett genomtänkt sätt att skrapa skraplotter online på är att sätta av en viss spelsumma varje vecka eller månad och därefter hålla sig till den. På så vis kan man betrakta sina skraplotter som ett spännande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man föreställer sig att storvinsten blott finns en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så kostsam, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det önskvärt att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som tillåts användas per vecka alternativt månad.

På spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan skapa ett spelkonto där man varje månad kan föra in precis så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika kul som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte promenera iväg till sitt spelombud var gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två skilda varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i live morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn och Vera & John kan man likaså spela skraplotter online och sortimentet är brett. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med skilda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom bör ta i beaktning är hur många vinster som finns, vad oddsen är att man ska vinna alls. Djupare fakta: Bara klicka här.

Man kan självklart spela skraplotter online genom mindre spelsajter likaså om man vill, man bör bara se till så att den sajt man spelar hos är laglig och tillförlitlig.