Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ytterligare i vardagen genom att skrapa lotter på internet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja olika sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med hjälp av lite tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att skrapa skraplotter online är inte allt för sällan personer som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, såsom betting, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Däremot är det vare sig tidskrävande, svårt eller särskilt kostsamt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett smart sätt att skrapa skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma per vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så vis kan man betrakta sina skraplotter som ett spännande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man föreställer sig att storvinsten blott befinner sig en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så kostsam, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för nästan vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det önskvärt att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som tillåts användas per vecka alternativt månad.

På spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan föra in exakt så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man slipper promenera iväg till sitt spelombud var gång man är sugen på lite spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i direktsänd morgonTV, samt klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där hittar man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra spelsajter, såsom Ladbrokes, ComeOn samt Vera & John kan man också spela skraplotter online och utbudet är stort. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom ska ta i beaktning är hur många vinster som finns, vad oddsen är att man ska vinna alls. Skraplottfakta: På denna sajten.

Man kan självklart spela skraplotter online via små spelsajter likaså om man önskar, man måste bara se till så att den sajt man spelar hos är legal och pålitlig.