Det är farligt med passiv rökning!

Idag vet vi att passiv rökning är allvarligt. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

e

Man kan bli drabbad av passiv rökning utan att först veta om det. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Om någon röker och röken fastnar i kläder och tyger så kan den som sedan vidrör vid dessa tyger få i sig gifterna. Det är så röken når även små barn. Man kan fråga sig om det ens bör vara lagligt att röka på allmän plats.

Hur vet jag om e cigg är farligt för min närmiljö?

Många upptäcker att e-cigaretter är bättre för att hindra passiv rökning. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR El-ciggen är mycket mer skonsam mot omgivningen. Man kan fundera på detta i kampen mot passiv rökning.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

Passiv rökning är ingenting som rör rökarna. Vissa rökare kan känna sig förföljda och förlöjligade. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla måste tänka på sin omgivning. Även produkter som parfym och kroppsvårdsprodukter kan störa andra. ego e cigg
Om man bara använder sitt sunda förnuft så brukar det gå bra. Detta är också viktigt för butiks- och restaurangägare.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Det är ju ändå så att andra blir drabbade i så fall. Butiksägare bör också tänka på andra typer av allergiker och inte bara på rökare.