Eterisk Olja kan göra vardagen till en fest samt ge mera inspiration i livet

Vi trivs gott när det luktar bra. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

ekologiska

Man kan givetvis gå runt i hemmet och spraya någon väldoftande parfym men en annan metod är att använda etersika oljor från Crearome och tillverka egna doftljus som får sprida väldoft i alla rum.

Med eterisk så menar man något som är luftigt och flyktigt och det är karaktärsdrag som eteriska oljor har. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Dofterna är naturliga och skiljer sig en hel del från det som man kan uppleva av vanliga parfymer.

Ifall ni söker säker samt väldoftande eterisk Olja ifrån Crearome alternativt allt-fraktfritt till hudvård

Det är inte svårt att skapa egen hudvård med hjälp av eterisk Olja från CREAOME som även erbjuder bra produkter som är till för huden och som är säkra att använda. Kända för sin goda kvalitet och väl etablerade i Sverige.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Doften påverkar sinnet på ett fantastiskt sätt så man kan välja eterisk Olja utifrån det som man vill uppnå med kroppsvården.

Väsentligt att använda dofter på ett bra sätt samt att inte överdriva

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. När eteriska oljor används på rätt sätt ger de inte alls samma intensiva doft som parfymer kan göra. Om det finns känsliga personer som kan reagera ska man tänka på att inte överdriva användandet

När man börjar använda sig av doftljus med eterisk Olja så kan man alltid börja försiktigt. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Så gäller det bara att hitta rätt dosering. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Tänk på att dosera oljorna så att du och dina sinnen verkligen njuter och mår bra av dem. Ha gärna lite olika dofter i beredskap så du kan anspassa dem till ditt humör, väderlek och även årstiderna. Klicka här nu för mer information. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Och det är ju aldrig fel att experimentera. Du kanske bör prova lite fler typer av dofter nästa gång du beställer med tanke på att det är så pass billigt?