Gör slush hemma

Vad är slush?

Slush är en frostig dryck, som faktiskt består av exakt krossad is, men i trögflytande form. Denna ismassa har stark kulör och intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna påstå att slush är ett mellanting mellan lemonad och glass.

Slush säljs i regel i bägare ute i handeln, få har insett att det faktiskt går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, alternativt kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det totalt färdigt anbud på att faktiskt göra egen slush hemma.

På våren samt sommaren när det börjar bliva varmt är slush särskilt poppis alldenstund få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med en aning annorlunda namn, ofta är Ice eller Puppie glosa som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush eller Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du förvåna barnen med något nytt samt oförhappandes – fixa slush hemma! Det är inte enkel idag att komma på nya spännande saker att dona med och bjussa på – det mesta är gjort, men just slush är en storfavorit bland barn samt något de inte ser särskilt ofta. En slush är dyr att anskaffa ute, ofta går ett endaste glas på 40-50 kronor samt detta endast för att verksamheterna som säljer dem känner till hurdan mycket barn älskar slushens klara kulörer, söta smaker samt isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar bara en bråkdel av de pengar man får ge för klara muggar med slush i affärer, varuhus samt lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta skapligt moderna glassmaskiner kan göra mer än bara glass, de kan i regel också alstra sorbet, frozen yoghurt och – slush! Få vet detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det blott att ta fram den och prova dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Exakt Cola brukar vara en gunstling både när det gäller lemonad som isglass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så ska du inte misströsta, det går att göra aptitlig slush även utan, men man behöver access till en riktigt frostig frys. Igenom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola i enlighet med anvisningarna samt sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Alltemellanåt är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är redan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer och fortsatte snart med aromer för såväl fika som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en enda kalori och de fyllde snabbt ett gapande gap i marknaden.

Idag finns det oxå läskkoncentrat i Aromhusets sortiment – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka opp under Aromhuset i snar futurum, men exakt Cola är allaredan slushfantasternas utan tvekan mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt, absolut normal smaker ur Aromhusets sortiment.