Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ mig medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan också skänka dej lugn att kunna att din valp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta! Hämtat från: Här.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan agera ta vägen en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten hundvalp alternativt flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom är också ett litet antal av de sorgliga historier några andra valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten hundvalp till en kry vuxen, måste man undvika att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man kanske inte kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och du provar lära dej skillnaden mellan en liten hundvalp samt en större – men jag tror verkligen att det är viktigt att du har så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage stöder dej att klara detta.

Om man ej är bekant med hypoglykemi hos valpar, blott för att sammanfatta – lågt sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att äta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dig, inte tillräckligt rast och sömn, mycket utav kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flåsande när det är varmt – allt tar bort välbehövlig energi från den lilla kroppsfunktionerna.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar inte är lämpliga allmän, och varför det är angeläget att man söker dej den tid man är gärna att satsa, samt den vård samt handledning man är gärna att ge din valp varje dag utav ditt liv!

Innan du gör beslutet att handla eller ta hem en!

Så nu att replikera din be om något ovan – varför ska man en valphage alternativt liknande fristad för din valp?

Alldenstund en valphage ger allt det nödvändig ovan:

En säker plats, vari din lilla valp kan vara säker också utan kontroll.

Obunden från skador samt olyckor, och där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den ej bör vara i, när du inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan grunna sig – alla skrymslen och vrår man tror att de ej kunde anlända in – anta åter – de kan samt ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en säker miljö.

Du kan famna, gosa och tycka mycket om den, du vill blott ej chansa att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall avbryta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att konsumera eller dricka, och efter braka en timme eller ett par senare.

En hundvalp kan hänga samt deltaga dig – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde man behandla det som en mänskligt baby med måltider agenda / rast / kinesa perioder, samt sedan det att den nått den åldern – ska du ännu behandla det med stor aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om varför man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns många flera anledningar varför det är bäst med en bastant valphage, bland annat när man önskar att din puppy alltid ska känna sig trygg och när du skall exercera din hundvalp att bli rumsren – men det är att annat kapitel.