Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, alltså banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad och smaken distinkt banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig utmärkt att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå väldigt bra att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste efterrätt, utan en endaste kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde och fika fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater och kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper speciellt men oxå folk i allmänhet. Människor som lider av diabetes, små barn som inte bör vänja sig vi socker och alla de som av olika anledningar försöker karva ned på socker, kalorier samt kolhydrater kan dra mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, därtill tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med fordom smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset och vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com och aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter i enlighet med en kolhydratsbegränsad diet som LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att bara äta kött, sallader och naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man mixa i vispgrädde och äta som det är, istället för en sötsak när suget på något mysigt och gott kommer tassa. I yoghurt är den lika aptitlig och alldenstund den tål både värme och köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemgjord glass och frozen yoghurt. Blott fantasin sätter stopp egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man lägga ihop det så fungerar både Stevia samt Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden också med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att bevaka allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda samt riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa färdig lemonad igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning och övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter. vispa grädde skaka

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna samt hälsan!