Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Körsbär.

Körsbär e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigaretter har blivit det snabba viset att lägga av med att tobaksröka. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Körsbär förväntas bli omtyckt då den har en god arom av Körsbär med fruktig smak. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till likör.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.