Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Godiset lakritsrulle.

Svensk FillUp e-juice med smak av Lakritsrulle lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

vg

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsrulle smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Lakritsrulle har en smak av Lakritsrulle godis. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och god arom expanderade vår kund i UK stort.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.