Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Gräddkola.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Toffee Shake N´ Vape e-juice.se.

shake

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Toffee FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det lätta viset att sluta tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och energidrycker.

Efterfrågan på Toffee förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Gräddkola med choklad som mycket smaskig. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

elcigg

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.