Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Karamell med mint till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Caramint.se.

vape

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Flera går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga aromer på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Den nya FillUpen Caramint har en smak av Mintiga smörkarameller. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.