Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Smakexposion av lakrits för e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Lakrits explosion FillUp e-vätska.se.

vejp

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Smakexposion av lakrits smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

E-ciggen har blivit det lätta viset att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Smakexposion av lakrits har en smak av Lakrits och mer lakrits. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och aromer åt kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

elcigg

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.