Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Hemgjord mintkola till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Mintkola.se.

E-juice är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

e-juice

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Många slutar röka med e-cigaretter för det fungerar. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Aromer av frukter, nötter, tårtor, olika sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Hemgjord mintkola förväntas då en testpanel bedömer aromen av Gammaldags kola med mint som mycket smaskig. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även tillverka.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.