Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med smak av Viol halstabletter till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Violtabletter smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en populär vara.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.