Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Arrak e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.se.

Fillup

E-juice är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Många slutar röka med e-cigaretter för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Arrak har en smak som svensk punsch eller arraksbullar. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.