Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Lakritsstång.

Lakritsstång e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-cigg

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsstång smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-ciggen. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Lakritsstånggodis är hur Svart mjuk lakritsstång smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours av oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e-juice

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.