Fördelar med att bruka en elektrisk cigg som är utan nikotin

I samband med alternativ till vanliga cigaretter så kommer ofta e-ciggen upp som en möjlighet. Då man icke kan få i sig nikotin, vad är då så positivt med en elektrisk cigg egentligen?

el

handla

Numera är det mer och mer populärt att blossa elcigg och folk är medvetna om det. En elektrisk cigarett testas oftare än en standard cigg av ungdomar. Då e-cigaretterna som saluförs i Sverige är utan nikotin så betyder detta att ungdomarna ej utvecklar ett beroende. Det ger ansenliga positiva konsekvenser.

Då du inte är beroende av elcigg så kan man faktiskt blossa när du känner för det

Om man när det gäller tobakscigaretter och vi nämner att man blott partyröker eller blossar när vi vill så verkar detta icke helt uppriktigt. Då beroendet av rökning avgör när det är dags att röka så bestämmer vi ju knappt själv. Men vill du bestämma själv då det är dax kan du köra med ecigg då dom inte innehåller nikotin samt ej är vanebildande.

Rökning bör ju handla om god arom samt bra smak samt vara en avslappnande känsla som känns positivt. Det blir ingen avskyvärd rök om man njuter utav en fin e-cigg så det finns ingenting för folk att klaga på. Det existerar uppfriskande aromer såsom mynta, jordgubbe samt vanilj som får en att må gott.

Mindre pris för nöjet och ingen förtret för någon

ed ett e cigg startkit kommer du långt. Det är en stor fördel att med sin elektrisk cigarett så kan man blossa sin älsklingssmak i dagar eftersom den faktiskt räcker så länge. Om vi ej blir beroende så kommer vi heller inte att känna anspänning på att gå till en e- cigarett affär varje dag. bästa eciggen. Det existerar ju dessutom onlinehandel till goda priser.

En bra e-cigg kan användas lång tid och man kan ändra e–liquid när som helst. Då du vill byta ut smak behöver man icke byta ut mojäng som givetvis är både lönsamt och praktiskt. Då eciggen är nikotinfria så är det legalt för vem som helst att blossa, det finns ingen åldersgräns.

Att e-cigarett skulle vara farligt på nåt vis existerar det inga bevis för. Då dom som tänkt välja en elektrisk cigg som är lämpligare för dom flesta så kommer sådana påståenden titt som tätt från dem som gynnas p att hålla kvar personer i tobaksrökning.

Det gäller att personligen fundera igenom vad eciggen består av. Det är givetvis gynnsamt för den allmänna miljön och även för det allmäna på sikt om e-cigarett åstadkommer att färre börjar röka med minskade hälsoproblem.