Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i hemmet ständigt samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan oxå skänka dig lugn att veta att din valp är på ett säkert ställe, när man är upptagen alternativt borta! Hämtat från: Finns här.

Ett av de långa svaren – samt detta kan verka gå en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten valp eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom är oxå ett litet antal av de sorgliga historier några andra valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten puppy till en kry vuxen, behöver du undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Du kanske inte kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp och du provar bilda dej skillnaden mellan en liten puppy samt en större – men jag antar verkligen att det är angeläget att du innehar så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dig att klara detta.

Om du ej är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att sammanfatta – långt ned sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på mat, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att konsumera, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dig, ej tillräckligt vila och sömn, mycket utav kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt eller flämtande när det är varmt – allt tar bort välbehövlig kalorier från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till några bekymmer alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och varför det är angeläget att du letar dig den tid du är villig att satsa, samt den vård samt handledning du är villig att ge din valp var dag utav ditt liv!

Innan man gör beslutet att handla eller ta till ditt hushåll en!

Så nu att replikera din fråga ovan – hurså ska man en valphage alternativt dylik fristad för din hundvalp?

Eftersom en valphage ger allt det nödvändig ovan:

En bestämd plats, där din lilla valp kan vara säker även utan kontroll.

Fri från skador samt olyckor, samt där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte bör vara i, när du ej ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan filosofera sig – alla skrymslen och vrår du tror att de ej kunde komma in – anta åter – de kan och ges de chans, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när du gör dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en säker ett klimat.

Du kan krama, gosa och älska den, man önskar bara inte riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att äta alternativt dricka, samt sedan krascha en timme alternativt ett par senare.

En puppy kan umgås och vara med dej – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, skall man bearbeta det som en mänskligt baby med måltider schema / rast / kinesa perioder, och efter att det att den nått den åldern – ska man ännu bearbeta det med enorm aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer och säkerhet.

Detta var lite kort om hurså man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera flera anledningar varför det är bra med en bastant valphage, bland andra när man önskar att din puppy alltid skall känna sig trygg samt när man ska träna din puppy att bliva rumsren – men det är att andra kapitel.