Använd handtvål istället för handsprit som handtvätt

Kom ihåg att tvätta händerna i dessa tider. En bra handtvål ger dig ett bra virusskydd. Den rådande situationen har medfört att allt fler använder handtvätt.

Räcker det inte med handsprit för att få rena händer?

Svenskar har bunkrat handsprit i flera månader. Det blev till och med slut på handsprit på apoteket när folk skyndade sig att bygga upp lager. Det ironiska är att det inte alls är säkert att det fungerar perfekt med handsprit mot virus.

Faktum är att förkylningsvirus ofta överlever handspriten. Det räcker oftast med bra rutiner för handtvätt. Det är ingen ny information precis.

Använd handtvål för att skydda dig

bästa

Dels är det smart att investera i en antibakteriell tvål som kommer att ta död på smitta. En antibakteriell tvål kan vara alkoholfri. Om du har känslig hy har du ännu större anledning att använda bakteriedödande tvål. Smittstopp handtvål är ett populärt val.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Använd en bra tvål och tvätta händerna i 20 sekunder. Därefter ska du skölja noga.

Viktigast är att tvätta händerna ofta. Tvätta händerna med handtvål efter varje toalettbesök. Om man har varit ute så måste man tvätta händerna när man kommer in. Köp gärna hem mycket tvål som du kan använda länge. Då glömmer du inte så lätt.

Så kan viruset nå dina händer!

Det är viktigt att försöka att besvara den frågan när man ska välja desificeringsmetod. antibakteriell spray Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Tänk också på att använda bakteriedödande medel. Det här är minst lika viktigt som bra handdesinfektionsmedel. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Tänk på andra i tider likt dessa. När barn i din närhet har influensa symtom ökar risken för att du kan bli smittad. Det är viktigt att regelbundet använda handtvål som handtvätt.

Dra ditt strå till stacken

God handtvål i alla ära men vi måste komma ihåg att vi får bästa effekten när alla tvättar händerna flitigt. Fyll på ditt lager där hemma så att det inte tar slut. Hemma och på jobbet.