Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

Många känner att de behöver läsa på för att lära sig mer om vad de ska göra när nya pandemier blossar upp i samhället. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. De flesta kan vara sjuka. Skolbarn kan verka friska men de kan vara smittade ändå.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver bara köpa en antibakteriell handtvål för att få fullgod handdesinfektion.

Luras inte att använda handsprit. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Då blir man dubbelt drabbad när man väl för en virussjukdom. Alkoholfri katjonisk handdesinfektion är en bättre lösning.

Oftast räcker det med en bakteriedödande tvål. Se bara till att alla i ditt hushåll gör på samma sätt. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Allt börjar med en bra tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Börja alltså med att tänka positivt och slå bort rädslor för att få ett bättre immunförsvar och därmed ett bättre virusskydd. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det är några enkla steg som du kan vidta för att förbli frisk och kry.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. Bästa märket är IONplus.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Om du köper antibakteriell spray så kan du spraya på alla ytor som du har hemma. Sprayen passar överallt.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Stoppa Coronaviruset Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.