Hundartiklar av en kvalite som inte existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till väldigt låga priser, under inköpspriserna.

Företaget har platsbrist och behöver helt enkelt ta bort ett sortiment. Något utbud måste säljas ut för att alla varor skall få utrymme och man skall kunna plocka och skicka produkter rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. Sortimentet måste minskas om det skall gå att plocka och packa rationellt.

hundskål

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Sortimenten består av sanslöst utmärkta varor, somliga finns inte någon annan stans i Sverige.

Sprenger halsband och halskedjor. Halsbandens Rolls Royce är varumärket Sprenger från Tyskland. Här finns de att inhandla under inköpspris – ett förslag till dig som har zoobutik.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Oavsett det här jättehög kvalite, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Hundhalsband och halskedjor finns i mängder. Priserna är så låga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan hundkoppel. Kända som världens bästa läderkoppel. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. 100 år eller mera lär dessa koppel hålla.

Speciallinor för träning av skyddshundar. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Munkorgar för vanligt bruk finns i stort utbud. Till närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Bitkorvar och hundleksaker. Mat och vattenskålar. Selar för spårning och skyddsträning.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade varor av yrkeskvalitet. Exempelvis massiva spårlinor i plast. Dessa linor fastnar inte i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Detta är ett briljant tillfälle att handla fina hundartiklar billigt. Att så fina varor finns i samma shop är minst sagt sällsynt. Sedan så säljs allt ut till kanonpriser, någonting sådant lär aldrig hända igen.

Mitt råd till samtliga som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Tidernas utförsäljning och riktigt prima hundprodukter.