Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot automat är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en spak för att få ett antal hjul att fungera samt landa på vissa symboler som i vissa kombinationer ger vinst.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som skapades i 1800-talets Amerika. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spel. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av samtliga tjuriga förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs online. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medan en speciell typ av slot apparat stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot apparat på webben funkar absolut som en fysisk apparat vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på webben är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon fysisk plats alternativt kräver samma typ av underhåll.

Vill man spela på en slot apparat, men utan att betala prestation eller ha några ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man agera gratis slot spel. Det finns mycket av sajter som erbjuder avgiftsfri slot, också de största spelsajterna brukar bevilja en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt därjämte ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och sälja till de stora spelbolagen, det är flera ungdomars fantasi att bliva just spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård samt jobbet kräver en fullkomlig del passion och snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar och lirar och slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan hända nästan vem som helst, rik som arm, ung som gammal och social som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att undvika att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja avhängig från förtjusning.

För att avstyra att hamna i spelberoende så kan man var vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fixerad belopp pengar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medans andra tycker att samtliga vinster får spelas upp – det beror lite på hurdan man kollar på sitt spelande. Vill Du veta allt Klicka här på länken
Om spelandet är ren nöje så kan man agera opp sina vinstpengar, men spelar man med drömmar om att vinna slantar, så skall man nog bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto innan de spelas opp.

Att spela slotmaskin spelautomat maskin skall vara roligt, inte en jakt på rikedom. Blir man rik på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk bonus.