Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot maskin är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en spak för att få ett mängd hjul att rulla och landa på somliga symboler som i somliga kombinationer skänker vinst.

Slot maskinernas urfader är enarmade banditer som skapades i 1800-talets US of America. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av samtliga griniga förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs på webben. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en speciell art av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet oxå.

En slot maskin på webben fungerar absolut som en fysisk apparat vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på internet är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon kroppslig plats eller kräver samma art av bidrag.

Vill man spela på en slot apparat, men utan att betala prestation alternativt inneha ett litet antal ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man spela gratis slot spel. Det finns mycket av spelportaler som erbjuder avgiftsfri slot, även de största spelsajterna brukar låta en agera hur mycket demoversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast och därjämte ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och sälja till de stora spelbolagen, det är flera ungdomars dröm att bli exakt spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård samt jobbet kräver en fullkomlig del glöd samt snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar samt spelar och slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan drabba nästan vem som helst, burgen som fattig, juvenil som gammal samt social som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att undvika att deras spelare hamnar i beroenden, men allt sker så anonymt idag att det är mycket besvärligt att skilja avhängig från förtjusning.

För att undvika att hamna i spelberoende så kan man var vecka äga en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får tillstånd att öka. Man kan t ex föra över en fixerad summa slantar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medans andra tycker att samtliga vinster får spelas opp – det beror lite på hurdan man tittar på sitt spelande. Vill Du veta detaljer Klicka Här
Om spelandet är ren nöje så kan man spela upp sina vinstpengar, men spelar man med drömmar om att vinna slantar, så ska man nog bevilja vinsterna slinka in på sitt privatkonto innan de spelas upp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat ska vara roligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man rik på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.