Testa lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen uppfanns i Amerika på 1800-talet samt drev många lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt nickname av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spelet i rullning. Man vinner så klart kortare tid än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare inneha lycka samt dra hem jackpot. Detta har drivit många människor in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för folk att försättas i ekonomiska och sociala besvär relaterade till sitt spelberoende. Bara på vissa färjor kunde man ännu finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelautomater som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte blott i kasinon utspridda världen över, men främst online. Det finns en oändligt sortiment av spelföretag på webben, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa spelportaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och vadslagning samt enarmade banditer och andra slot spel.

Att spela på webben är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in pengar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra idé att i förväg bestämma hur mycket pengar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Några av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair samt det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter erbjuder ett jättestort utbud av annorlunda spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter och betting.

Många gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man kanske får dubbla insättningssumman att spela för. Sedan är regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka och dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i vinst till sin innehavare, resterande andel bestämmer slumpen. Länk till mer tips
De som absolut kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man diggar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala alternativt inneha möjlighet på vinst så kan man agera utan prestation. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur alla åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara roligt att agera denna art av spel, men för att få agera i Sverige så måste man i enlighet med författning vara över 18 år gammal.