En lista över De Absolut Bästa Lotto Spelen

Om man tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal utav de nationella lottodragningarna men snabbt insett att man behöver ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela och satsa på ett litet antal av dessa lottodragningarna?

För är du en klok man alternativt kvinna så slösar man ej dina surt förvärvade slantar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något utav de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Nu är det så väl ordnat tack vare Internet att du behöver ej längre vara resident i landet man spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en förteckning över 10 lotterier från hela världen:

1. Lotto 649:

Spelet erbjuds i hela Kanada och innehar jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ca 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de mesta andra delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebär att man stå sig allt som du vinner (Du kanske behöver betala skatt i ditt hemland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 av en kvinna i Spanien, som gör det till det största schablonmässiga lotterivinsten igenom tiderna
(Det fanns mesta Powerball besegrare, men de får livränta-betalningar samt ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora pengar.
Oddsen för att träffa jackpotten är ungefär 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i selekterade amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ungefär 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds av flera spelföretag bland annat utav OZ lottery samt i selekterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Maximalt:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som oxå offererar ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Många varianter utav spel i somliga amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis mindre än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Cash For Life:

Terminal spel som erbjuds utav flera amerikanska delstater samt kanadensiska provinser.
Vanligtvis erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med relativt goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Offererar stora jackpots, vanligen i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nästan varje global lotteri offererar omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det är flera varianter av spel med annorlunda priser och olika odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter av spel är att man inte behöver vänta på siffrorna som skall dras för att se om man är en vinnare – du känner till bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien också detta via Oz lotterie.com

Ganska anständiga odds, med ca 1-i-8-miljoner, med ganska anständiga priser, ehuru vinsterna inte är så stora. Länk till mer info

En sista kommentar till listan.

Flertal utav spelföretagen offererar att man kan provspela helt gratis, jag registrerade jag på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?