Hur du kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto

För de flesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto bara en dröm.

Men enligt vissa spelare finns det sätt att öka sina chanser att vinna Lotto och med flera små vinster kan det ge oss mer pengar att köpa fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i mitten och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om siffror, slumpen och matematik.

Medan Lotto är ett spel som inte har någon egentlig statistik så anser fortfarande många spelare att det spelar en viktig roll i detta spel.

Det finns så många olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat några.

Prova att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 och två höga siffror 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan variera för olika andra länder, men i grund och botten ska du dela det totala antalet nummer i tre separata kolumner.

Om du surfar lite och tar en titt på tidigare resultat kommer du att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga nummer som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats till exempel till 1,2,3,4,5,6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om du skulle välja nummer 1,5 i en grupp och en grupp med 19,26, och sista och tredje gruppen med 38,43 skulle du ha en bättre chans att vinna eftersom siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de flesta resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man spelar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebär att du bör välja dina sex nummer baserat kring detta så att du återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1 5 19 26 38 43 så blir det 132 vilket ligger väl inom ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, bör du också se till att gardera med några extranummer, fast det är en fråga om hur mycket pengar du kan och vill satsa.

Kanske du med dina nyvunna kunskaper skulle välja att gå med i eller starta ett syndikat?

Du kan använda dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag har själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst du kan använda där systemet slumpmässigt väljer de nummer du ska satsa på) lottotalong i år och sedan jag började följa dessa enkla regler har jag har vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick.

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19,20,21 vilket är mycket ovanligt i Lotto.

The post Hur du kan öka dina chanser att vinna OZ Lotto appeared first on Allt om lotto.