Kolla på lotto lördag resultat i TV4

Lotto lördag lottorad presenteras i kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en redan inpräntad hävd bland lottospelare. Nuförtiden dras veckans lottovinnare även på onsdagar och i samband med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flertal anledningar till detta. Mestadels är man ledig på lördagen samt söndagen vilket innebär att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt placera sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med aptitlig mat samt lördagsgodis och hittar inte sällan på extra skojig don att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag resultat. Strax före man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig beredd för bjudning så kollar man under fem snabba samt dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra motiv att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, kanske är det också på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan samt brukar kunna kännas långdragna samt krävande. Det är därför bra att hava ett islag som piggar upp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en briljant idé!

Lotto lördag resultat är numer en tradition med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta lirar man tillsammans med någon i familjen eller med vänner, att dela spelglädjen ger så mycket mer än om man blott spelar för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har enormt enorm omsättning. Man kan förstås oxå spela på utländska sajter, men vill man satsa lotto samt få deltaga på spänningen när lotto lördag konklusion presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man slår vad på lotto så väljer man ut sju av 35 nummer i en rad. Var siffra presenteras för sig så om man skall vinna måste alla siffrorna både stämma samt anlända i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det vinst också vid sex och fem rätt. Samtidigt som man spelar på Lotto kan man oxå satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar samt onsdagar och spelar man Joker samt Lotto samtidigt har man chans att vina Sveriges största avans – Drömvinsten. Läs mer här

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en viktig del av lördagen samt en tag laddad med spänning och förväntan.