Vinn på Oz lotteries The Pools

På Oz lotteries The Pools kan den som är fotbollsintresserad ”lätt” vinna 830.000 Aussidollar, ”bara” knappa 6 miljoner svenska pengar, men ändå…..

Om spelet: The Pools bygger på australiska och europeiska fotbollsmatcher.

Du behöver inte veta något om fotboll – det kan spelas precis som en vanlig lotteri.

Varje vecka är 38 matcher listade och numrerade från 1 till 38 inklusive.

För ett standard spel väljer du 6 nummer från intervallet 1 till 38.

De 6 matcher som ackumuleras de högsta totala dras poäng är de vinnande numren (t.ex. matcha med en slutlig värdering av 4-4 har en högre totalpoäng än Match B som slutade 3-3). Den 7: e högsta resultatet är den kompletterande nummer.

Standard

Ett standard spel hänvisar till varje standard rad med siffror du väljer en lotto spel. Varje standard spel du spelar ger dig en chans att vinna ett pris.

Syndicate

Med ett poolsyndikat (eller gruppspel) inträde kan du ansluta en Oz Lotterier Syndicate som gör att du kan dela System poster och priser med andra spelare. Syndikat kan du täcka fler nummer genom att dela kostnaden mellan medlemmarna i en grupp. Spela fler spel ökar chansen att vinna ett pris. Om syndikatet biljetten vinner ett pris, kommer den totala vinsten delas lika mellan alla medlemmar i syndikatet.

System

Ett system där du kan spela fler nummer än för en vanlig post som ger dig en en post som omfattar varje kombination av de nummer du har valt. Denna typ av posten tillåter spelare att öka sina chanser att vinna ett pris genom att spela ett bredare utbud av sifferkombinationer.

Super Combo

En Super Combo post kan du ange fler sifferkombinationer än en vanlig lek post, men täcker inte alla möjliga nummer kombinationer av en viss uppsättning siffror som en System post.

Vad kan jag vinna?

Poolerna erbjuder 5 ‘divisioner “eller nivåer av priser.

Här är vad du behöver för att matcha i ett spel för att vinna ett pris:

Division 1: Alla sex viktigaste vinnande nummer

Division 2: Alla 5 huvudsakliga vinnande nummer och kompletterande nummer

Division 3: Alla 5 huvudsakliga vinnande nummer

Division 4: Alla 4 stora vinnande nummer

Division 5: Alla 3 huvudsakliga vinnande nummer och kompletterande nummer

Efter varje dragning OzLotteries.com skickar ett e-postmeddelande som bekräftar om du har vunnit ett pris.

När kan jag spela?

Resultaten meddelas på måndag efter de sista matcherna spelas, och utdelningen vanligen bekräftas på tisdagen. Inlägg stängningstid varierar beroende på fotbollsmatcher.

Inlägg nära Lördag 1:00 pm (CET) under de australiska matcherna och poster nära Lördag 6:00 PM (CET) under de europeiska matcherna.

The post Vinn på Oz lotteries The Pools appeared first on Allt om lotto.