Broddar skor stöder dig att stå stabilt i vinter

Broddar skor är något som nästan samtliga ska skaffa sej före vintern. Man tror antagligen att isbroddar till skor är något som bara riktiga friskusnördar satsar på, men sanningen är att allt flera får upp ögonen för dessa olycksräddare. Om man över huvud taget rör sig ute till fots under vintern så är broddar verkligen hjälpsamma.

Varje år läggs mängder utav resurser inom sjukvården på att laga benbrott och andra skador som uppkommer efter att personer halkar och trillar på slippriga vägar. Vi är så illa tvungna att röra oss utomhus trots dåligt väglag. Vi behöver ta oss mellan hushåll och bil, hem och buss, jobb samt gym och affär m. m. Innehar man hund är behovet ännu större alldenstund hunden ju behöver få tillstånd att göra sina behov samt dessutom få lite motion även om det är chansning för dratta. Jyckar har klor och trubbiga trampdynor som gör att de stå sig sig på tassarna ehuru det är isigt ute, vi innehar emellertid sällan isanpassade skosulor.

De som använder broddar skor anser att greppet man får mellan fot och mark är riktigt bra, också på riktigt glatt väglag. Man kan ta en joggingtur i isiga löpspår utan bävan att halka eller trilla. Därför kan man lubba på som vanligt även under vintern och man slipper tvingas lägga sin motionsträning på tråkiga löpband i oinspirerande gym.

Noll slår att vistas ute i det gröna. Man laddar så mycket bra handlingskraft i form utav frisk luft, fina samt inspirerande miljöer samt ges en chans till begrundan. Flera som har för bruk att gå långa dagliga promenader eller joggingturer menar att det snabbt blir vanebildande. Man «rensar» skallen och ser sitt liv en smula klarare. En som allmänt motionerar i det gröna har besvärligt att gå över till gymmiljö när vintern anländer, samt med halkskydd till skor så behöver man inte det heller.

Det är givetvis olika varianter av halkskydd, vissa lämpar sig bättre för motionärer medans övriga fungerar bra när man skall ta sej runt ute i allmänhet. Halkskydd har det gemensamt att de innehar dubbar som fästes under skorna. Vissa halkskydd innehar ända upp till tio dubbar medan övriga blott innehar ett par. Oavsett vad som skrivs om respektive typs förmåga så ska man bära med sej att vilka dubbar som helst är långt bättre än inga dubbar alls.

De bästa broddarna är de som innehar dubbar under hela skosulan. Ska man ut samt lubba alternativt springa i snö samt fruset vatten så är dessa helt färdigt att förespråka. Somliga utav denna art har därjämte fjädring i hälen som gör joggingturen hurdan komfortabel som helst. Också vid längre promenader alternativt när man ska rasta hunden så är dessa praktiska. Mer info finns på: https://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-bak-fram-valfri-storlek-718.html

Nästa variant är den som bara innehar dubbar under hälen. Mestadels är dessa smidigare att röra och utav samt duger väl när man blott ska röra sig inne i city alternativt på väg till och från omnibuss eller affär. Tredje versionen är den som blott har isdubbar under framfoten. Denna art skänker en något abnorm gångstil men matchar t ex. bäst om man bär skor av femininare sort, t ex klackskor.

Broddar skor går att inhandla en del varstans, bl a i sportbutiker och www.allt-fraktfritt.com.