Skor broddar håller dig på fötterna även på hala vägar

Med skor broddar under fötterna minskar man drastiskt risken att halka när vägarna har blivit hala utav fruset vatten och snö. Halka skördar många benbrott varje år, hela 25000 personer söker sej till akuten till följd av halkolyckor samt de flesta kommer in med brutna fot- eller handleder. Att bryta ett ben i kroppsfunktionerna – som som helst – är enormt smärtsamt, för att inte tala om hurdan krångligt det gör ens liv i flertal veckor. Många kan ej ens arbeta som standard under ganska lång tid efter att ha brutit ett ben.

Utav alla som halkar så skadar sig en av fyra hyfsat allvarligt att de tar sej till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens halka knapp. Metallpiggarna som utgör isbroddar gör att man får ett enormt säkert och fast fattning mot marken vilket möjliggör vanligt rörelsemönster även på riktigt halt underlag.

Broddar till löparskor är att inhandla i sportbutiker och brukar äga halkbroddar under hela fotsulan – ett par till fyra baktill samt fyra till sex framtill. Vidare är enklare varianter som lämpar sig väl för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen eller affären till exempel. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen alternativt framfoten och de broddar skor med kardborrband anses vanligtvis vara de enklaste att ta av och på. Skor broddar som fästs under hälen ger bra stöd mot hal mark och är perfekta att använda i city alternativt på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sej väl till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga doja broddar alls.

I Sverige är flera hundägare, hunden är vår bäste vän samt förtjänar sina dagliga promenader för att utföra sina behov, pinka in sitt revir samt få sin dagliga dos motion samt game. En vovve bryr sig sällan om utetemperatur, tvärtom älskar flera jyckar att leka i snö samt simma i isvakar. Att hålla en jycke inne blott för att det är snöig och isigt ute är inte rätt samt med isdubbar skor behöver man ej heller det. Plagg kan man alltid hitta som skyddar mot skur, blåst eller köld, och idag när halkbroddar är så lättillängliga är det inga fler ursäkter. Realitet är att rastrundan har alla chanser att bli extra festlig när vintern bjuder på så många roande beståndsdel. Klicka Här för mer info.

En vovve ska inte broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga och klorna skänker tillägg grepp mot marken. Dessutom så skadar sig inte en vovve lika lätt som en människa om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade och ska på grund av detta investera i skor broddar inför vintern.